Pritt ondersteunt Make-A-Wish om de wensen van kinderen te realiseren

Pritt ondersteunt Make-A-Wish om levensveranderende wensen te realiseren voor kinderen met een ernstige, soms levensbedreigende ziekte. Hoe is dit mogelijk?
Betrokken vrijwilligers van Make-A-Wish zoeken uit wat de ware wens is van het kind. Dit geeft het kind de gelegenheid om zijn of haar fantasie en creativiteit te uitten. Vervolgens is het doel om het kind een onvergetelijke dag te laten beleven met zoveel mogelijk vreugde.

 

 

 

Als je iets zou wensen, wat zou het dan zijn?

Het begon allemaal in 1980 in de Verenigde Staten met de vervulling van de wens van een 7-jarige jongen met leukemie die politieagent wilde worden. Zijn moeder, meerdere vrienden en een groep politieagenten vervulden zijn wens met een op maat gemaakt uniform, helm, insigne en helikoptervlucht! Ze kregen hierbij de medewerking van het Departement voor Openbare Veiligheid in Arizona.

 

Realiseer wensen en verander levens

Na deze succesvolle ervaring wilden mensen deze mogelijkheid ook aan andere kinderen bieden, die in dezelfde situatie zaten. Zo is het Make-A-Wish-avontuur begonnen!
Nu is de stichting dagelijks actief in meer dan 50 landen om hoop en vreugde te brengen aan kinderen in nood.

Tienduizenden vrijwilligers, donateurs en supporters bevorderen de Make-A-Wish®-visie om de wens van ieder kind met een levensbedreigende ziektete vervullen.

 

De grote impact van wensen

Bij aankoop van Pritt-producten helpt u Make-A-Wish mee om de wensen van kinderen te realiseren.

Wanneer een kind vecht tegen een levensbedreigende ziekte, wordt een groot deel van de normale kindertijd van hem ontnomen, zowel emotioneel als fysiek. Dit is de reden waarom Pritt zich inzet om Make-A-Wish te helpen kinderen weer even echt kind te laten zijn.

I WISH TO HAVEI WISH TO BE

“It isn’t always necessary to cure in order to heal”

James B. Fahner, MD, FAAP | Chair, Make-A-Wish Medical Advisory Council
  

Wensen voor een glimlach op korte termijn zijn niet waar we naar op zoek zijn. Met Make-A-Wish vervullen we liever wensen die een positief effect hebben op de gezondheidsresultaten op lange termijn.

 

I WISH TO GO