De innerlijke superheld van je kind aanspreken

Teruggaan naar school brengt altijd weer nieuwe uitdagingen met zich mee, zoals nieuwe vrienden maken en over nieuwe onderwerpen leren... maar met een sterk hulpje kunnen kinderen nu alle uitdagingen aan!

Bekijk het verhaal over teruggaan naar school om te ontdekken hoe jij jouw kind kunt helpen om een superheld te worden! Maak kennis met onze Pritt-superhelden en kies het perfecte hulpje voor jouw kind in het nieuwe schooljaar!

Limited Edition Pritt Sticks

Verzamel alle Limited Edition Pritt Sticks! Elke lijmstick heeft een bijbehorende superheld met een speciale lijmkracht.

De originele lijmsticks zijn beschikbaar in verpakkingen van 11, 22 en 43 gram en zijn ideaal om netjes en precies te knutselen!

De gekleurde glitterlijmsticks in het rood, geel en roze (10 en 20 g) zijn de mooiste exemplaren uit deze Limited Edition. Hiermee kun je je knutselprojecten nóg mooier maken!

Maak kennis met de terug-naar-school-superhelden van Pritt!

Dit jaar wordt het leuk om terug naar school te gaan dankzij de superhelden van Pritt!

Net als mensen, hebben de superhelden van Pritt een eigen persoonlijkheid en hun eigen sterke en zwakke punten... en natuurlijk ook superkrachten! Wie wordt jouw hulpje?

Mr. Strong biedt de meeste weerstand! Dankzij hem weet je zeker dat al je projecten er goed uit komen te zien en goed vastgeplakt blijven!

Mr. Fast is super snel. Met zijn hulp krijg je je werkjes sneller klaar dan ooit tevoren!

Mrs. Pixie Dust maakt al je (superhelden)projecten extra sprankelend!

Mr. Elastic is heel rekbaar en flexibel. Hij kan alles bereiken en past zich aan alle lastige situaties aan!

Mr. Fly heeft het vermogen om te vliegen en op die manier alle nieuwe mensen te ontmoeten. Hij zal je helpen om nieuwe vriendjes te maken wanneer school weer begint!

Mr. Invisible is het Pritt-hulpje dat ervoor zorgt dat je knutselprojecten met lijm er netjes (en niet rommelig) uitzien!

Maak je eigen superheldenmasker

Laat je kind aan het begin van het nieuwe schooljaar zijn of haar innerlijke superheld ontdekken!

Download de superheldenmaskersjablonen, print de materialen uit en begin samen te knutselen!

Knutsel het Mr. Fast-masker voor extra snelheid!

more

Knutsel het Mr. Strong-masker voor extra kracht!

more

Knutsel het Mrs. Pixie Dust-masker voor extra girl power!

more